Известие

Collapse
No announcement yet.

уреда за горивото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• уреда за горивото

някой може ли да прати снимка или да обясни на коя чертичка колко литра бензин има,да имам някаква представа alfa romeo 146 / 1.4i TS
    Last edited by emo84; d.m.y г., 22:59.

Изгубена кауза е това, колега .. Стрелката поне при мен се използва колкото да видиш имаш ли или нямаш гориво Аз с първата четвъртинка минавам 300км, а с втората 150км примерно .. шантава работа отвсякъде
    Иначе според простата математика - 52л/4 = 12-13 литра трябва да ти е едната чертичка
    Alfa Romeo 155 1.8TS '93
    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

отначало наистина пада много по бавно и като мине средата стрелката направо се забива надало,но мен ме интересува знае ли някой като ми светне лампата за бензина колко литра има още? че горе долу да е ясно до каде мога да стигна
      ALFA 146 1.4 ts. 2000г. черна перла

Comment

Първоначално публикувано от poison1912 Покажи съобщение
        отначало наистина пада много по бавно и като мине средата стрелката направо се забива надало,но мен ме интересува знае ли някой като ми светне лампата за бензина колко литра има още? че горе долу да е ясно до каде мога да стигна
        В сервизната книжка пише , че резервата е от 5 до 7 литра , но това предполагам е доста онтосително - както при всяка кола .
        Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Working...
        X